Red een Kind ON ICE is een ijskoud sportief evenement voor mensen met een warm hart. Schaats op 24, 27, 31 januari en 3 februari 2017 mee in de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Meld je aan voor de Red-een-Kind-On-ICE-ploeg en schaats mee voor het goede doel!

Red een Kind geeft kinderen in armoede een kansrijke toekomst. In Gwassi (Zuidwest-Kenia) zijn we onlangs met een nieuw project gestart om in zeventig dorpen kinderen én hun ouders te helpen hun leefomstandigheden te verbeteren. Met Red een Kind ON ICE willen we een groot bedrag voor dit mooie project bij elkaar sparen. We zijn op zoek naar schaatsers die de uitdaging aandurven een schaatstocht van 100 of 200 km te volbrengen en zich daarvoor willen laten sponsoren. Durf jij het aan?

Gratis schaatsclinic met Jan Maarten Heideman

Op zaterdag 17 december wordt er een schaatsclinic gegeven door de beroemde marathonschaatser Jan-Maarten Heijdeman. De clinic zal in de overdekte schaatsbaan van Dronten worden gehouden. Deelnemers kunnen gratis de clinic bijwonen; overige belangstellenden betalen € 25,-.

Doe mee!

Heb je belangstelling of weet je iemand die dit zou willen? Ga naar www.redeenkind.nl/onice of neem contact met ons op! Ons e-mailadres: onice@redeenkind.nl  Bel je liever? Dat kan met dit nummer: 06 - 47 38 44 47 Graag tot horens!


Aankondiging
Gepubliceerd: 26-februari

Kindervoorstelling "Pasen - Een nieuw begin" op Goede Vrijdag

Op Goede vrijdag, 29 maart, is er om 15.00 een voorstelling voor...

Artikel
Gepubliceerd: 28-augustus

Intrede dominee Roel Kelder in Ede Noord

In eredienst op zondag 27 augustus heeft dominee Roel Kelder zijn...

Artikel
Gepubliceerd: 16-februari

Ds. Roel Kelder neemt het beroep van GKv Ede Noord aan

Woensdagavond 15 februari ontving de kerkenraad van Ede Noord het...

Artikel
Gepubliceerd: 18-november

De Ontmoetingskerk

De plek waar twee gemeentes God en elkaar ontmoeten.