In navolging van de dringende oproep van Minister Grapperhaus (Minister van Eredienst) hebben de beide raden van de gemeenten van Ede Noord en Ede Zuid besloten dat er tot 19 januari geen bezoekers aanwezig kunnen zijn bij de kerkdiensten die worden gehouden in de Ontmoetingskerk.

Dit besluit heeft niet alleen effect op de zondagse erediensten, maar ook op de kerstnachtsamenkomsten en de oudejaarsdienst die gehouden zouden worden. In de kerkdiensten zijn alleen gemeenteleden aanwezig die een taak hebben in de dienst. De diensten kunnen gevolgd worden via de livestream. De diensten worden afwisselend vanuit Noord of vanuit Zuid georganiseerd. Op eerste Kerstdag zijn de geplande diensten om 9.00 uur (Zuid) en om 11.00 uur (Noord) te volgen via de live-stream.

Kerstnachtdienst en overige bijeenkomsten

De kerstnachtdienst is alleen te volgen via de live-stream. We nodigen hiervoor iedereen van harte uit! De geplande bijeenkomsten met leden van Noord en Zuid in de kerk gaan helaas niet door. Fysieke bijeenkomsten zoals vergaderingen, bijbelstudiegroepen en wijkbijeenkomsten worden uitgesteld of vinden digitaal plaats. Tijdens deze periode zijn er geen bijeenkomsten voor jeugd zoals jeugdvereniging of catechisatie.


Artikel
Gepubliceerd: 28-augustus

Intrede dominee Roel Kelder in Ede Noord

In eredienst op zondag 27 augustus heeft dominee Roel Kelder zijn...

Artikel
Gepubliceerd: 16-februari

Ds. Roel Kelder neemt het beroep van GKv Ede Noord aan

Woensdagavond 15 februari ontving de kerkenraad van Ede Noord het...

Artikel
Gepubliceerd: 18-november

De Ontmoetingskerk

De plek waar twee gemeentes God en elkaar ontmoeten. 

Artikel
Gepubliceerd: 18-februari

Update maatregelen tegen corona per 25 februari 2022

De overheid heeft de coronamaatregelen versoepeld. Dat betekent dat...