We leven in een bijzondere tijd. Vanwege de verlenging van de coronamaatregelen zullen we goede vrijdag en pasen niet samen met elkaar in de kerk kunnen vieren. Ook reguliere diensten kunnen niet in samenkomsten vormgegeven worden. Daarom hebben de kerkenraden van Ede Noord en Ede Zuid de diensten online uitgebreid.

Na de eerste twee weken een redelijk sobere dienst met daarin gebed en een meditatie is met ingang van zondag 5 april zowel de inhoud van de dienst als de kwaliteit van de uitzending verbeterd. Daarnaast is in deze paastijd ook aandacht voor het leiden, sterven en opstaan van onze Heer. Aan het begin van de stille week voor goede vrijdag leidt dominee Ulbe van der Meer een Vesperdienst. Deze vindt plaats om 18:30. Goede vrijdag zal er ook een dienst zijn, die om half 8 's avonds begint. Al deze diensten zijn online te volgen.

De kerkenraden vragen ook aandacht voor de collectedoelen in deze tijd. Gemeenteleden kunnen het gemakkelijkst bijdragen via de Scipio-app. Bent u geen lid maar wilt u toch bijdragen? Dat kan door uw bijdrage over te maken naar de diaconie via bankrekening NL88 RABO 0309 3439 84 (GKv Ede Noord) of NL90 RABO 0309 3439 84 (GKv Ede Zuid) onder vermelding van het collectedoel dat tijdens de diensten genoemd wordt. De diaconie zal dan zorgen dat het geld bij het juiste doel terecht komt.


Artikel
Gepubliceerd: 28-augustus

Intrede dominee Roel Kelder in Ede Noord

In eredienst op zondag 27 augustus heeft dominee Roel Kelder zijn...

Artikel
Gepubliceerd: 16-februari

Ds. Roel Kelder neemt het beroep van GKv Ede Noord aan

Woensdagavond 15 februari ontving de kerkenraad van Ede Noord het...

Artikel
Gepubliceerd: 18-november

De Ontmoetingskerk

De plek waar twee gemeentes God en elkaar ontmoeten. 

Artikel
Gepubliceerd: 18-februari

Update maatregelen tegen corona per 25 februari 2022

De overheid heeft de coronamaatregelen versoepeld. Dat betekent dat...